Over ons

MX-budgetkleding.nl is een onderdeel van Salomons & Swierts Tweewielers. Dit bedrijf is opgericht in 1978 en heeft zich in de beginjaren vooral bezig gehouden met de handel in en reparatie van bromfietsen, cross- en wegmotoren en het aanpassen van cilinders, vervangen van uitlaten en vering voor crossmotoren. S&S Parts specialiseert zich vooral in motorcross en alles wat daarbij komt kijken, van kleding tot laarzen en helmen. Zo kunt u voor alle motorcross vragen bij ons terecht. 

Salomons & Swierts Tweewielers is in de loop der jaren behoorlijk gegroeid.Waar het bedrijf eerst gevestigd was in een schuur, werd er in 1980 besloten het bedrijf te verhuizen naar een pand in het centrum van Hoogeveen. Dit bleek na enige jaren ook te klein, waarna het bedrijf zich uiteindelijk vestigde op het industrieterrein ‘’De Wieken’’. Met een vloeroppervlakte van 850m2 heeft Salomons & Swierts Tweewielers een grote showroom en een ruime en moderne werkplaats en beschikken wij ook over een revisie afdeling en een eigen vermogens testbank.

En nu is daar dan een webshop bijgekomen, S&S Parts, die zich vooral richt op de motorcross. Zo kunt u voor al uw motorcross accessoires- en kleding bij ons terecht. S&S Parts heeft zich gericht op de detailhandel in crossmotoren en levert speciale onderdelen voor de motorcross. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met motorcross te maken heeft. Zo hebben wij een grote voorraad motorcross en Enduro kleding en kunt u bij ons terecht voor verschillende motorcross items, zoals motorcross kleding, laarzen,helmen, protectie en crossbrillen. Verschillende merken in de wereld van de motorcross zijn bij S&S Parts verkrijgbaar. Zo kunt u zich optimaal beschermen in de motorcross. Veel producten zijn direct leverbaar en zijn tevens op voorraad in onze fysieke winkel.

 

Opening tijden : 
 
Dinsdag 9.00 t/m 18.00 uur 
Woensdag      9.00 t/m 18.00 uur 
Donderdag      9.00 t/m 18.00 uur 
Vrijdag          9.00 t/m 18.00 uur   19.00 t/m 21.00 uur 
Zaterdag       9.00 t/m/ 17.00 uur